علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

معاون وزیر بهداشت: هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتو‌های هسته‌ای تهدید نمی‌کند

معاون وزیر بهداشت گفت: نگرانی در مورد عوارض پرتو‌ها در سایت‌های هسته‌ای که مورد اصابت قرار گرفته‌اند وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا رئیسی با بیان اینکه مراکز غنی‌سازی که تاکنون مورد صابت قرار گرفته‌اند هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند، اظهار کرد: سایت‌های «نطنز»، «فوردو» و سایت‌هایی که مورد اصابت قرار گرفته‌اند عمدتاً سایت‌های غنی‌سازی هستند و نگرانی در ارتباط با عوارض پرتو‌ها در سایت‌های غنی‌سازی نداریم.

وی با بیان اینکه افرادی که درون سایت‌ها فعالیت می‌کنند تا حدودی در معرض خطر قرار دارند، توضیح داد: افرادی که در نزدیکی سایت‌ها حضور دارند آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند. خوشبختانه، سازمان انرژی اتمی نیز تمهیدات لازم را پیش از این اندیشیده است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: با توجه به اندازه‌گیری‌های صورت گرفته که مورد تایید سازمان انرژی اتمی و سازمان‌های بین‌المللی است، به طور قاطع و صریح اعلام می‌کنم که هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتویی تهدید نمی‌کند. اصولاً پرتویی وجود ندارد که مردم در معرض آن قرار بگیرند.

رئیسی گفت: حداکثر شعاعی که گاز‌های سمی ناشی از انفجار‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد ۵۰ تا ۱۰۰ متر است و بیش‌تر از آن مشکلی ایجاد نمی‌کند. خوشبختانه، فاصله محل سکونت مردم با سایت‌ها بیش از ۳۰ کیلومتر است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

او اظهار کرد: سایت‌های نطنز، فوردو و مراکز غنی‌سازی که تا کنون مورد اصابت قرار گرفته‌اند، هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه از مردم می‌خواهم اخبار سلامت را از حوزه سلامت پیگیری کنند، توضیح داد: سازمان انرژی اتمی، مباحث فنی مربوط به اصابت به سایت‌ها را پیگیری می‌کند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار